Medische diensten

U kan bij ons terecht voor knie-, schouder- en sportletsel. 


Knieletsels

Wij helpen u graag verder met zowel acute als degeneratieve letsels van de knie.

Als sporter kan u een meniscus of ligamentair letsel oplopen zoals een scheur van de voorste kruisband. Dergelijke letsels behandelen wij snel, adequaat en kwaliteitsvol met respect en in overleg met de wensen en (sport)ambitie van de patient. 

Daarnaast behandelen wij ook slijtage van de knie met de laatste nieuwe technieken, zoals robot chirurgie bij knieprothesen. 

Echter, alvorens chirurgie toe te passen, wordt er geprobeerd om zo lang mogelijk conservatief te blijven in de behandeling, uiteraard verschillend per patient en diagnose.Schouderletsels 

Ook binnen de schouder letsels, helpen wij u graag verder met zowel acute, semi urgent als degeneratieve pathologie.

Acute letsels kunnen optreden na een val of sportletsels, denk hierbij aan scheuren van de rotatorcuff pezen, schouder ontwrichtingen en zelf breuken. Het belang bij deze letsels is adequaat en tijdig behandelen, chirurgisch als dan niet conservatief. 

Ook een schouder kan slijtage vertonen, hiervoor zijn verschillende behandelingsopties mogelijk, hiervoor is een persoonlijke aanpak belangrijk naar de wens, klacht en ambitie van de patient.
Sportletsels en Traumatologie

Een sportletsel of ongeval gebeurt onverwachts en niemand is hier op voorbereid. Wij proberen met een persoonlijke benadering te handelen naar het best voor iedere patient. Binnen de orthopedie ligt onze ervaring vooral in knie en schouder blessures, zowel ligamentaire letsels als fracturen of breuken.

Deze letsels vergen vaak een snelle aanpak en vragen extra aandacht van een arts, de patient en de omgeving van de patient. Hierin begeleiden wij de patient van op moment van het oplopen van het letsel tot de return to play of werkhervatting.