Nieuws

Op 17 september 2021 had ik de eer om als EMEA expert member de officiele launch of the second generation Robotic Technology in knee arthroplasty te mogen vertegenwoordigen in Munchen, Duitsland. Dit systeem is een verdere uitbouw op de reeds bestaande NAVIO Robotics systeem van S&N waarbij er veranderingen werden uitgevoerd in zowel hardware als...

Per januari 2021 ben ik niet langer werkzaam op Parc Leopold. In mijn persoonlijke ambitie wil ik me toegankelijker opstellen en een patiënt gerichte benadering waarborgen. U vindt ons terug in het Sint-Trudo Ziekenhuis op de begane grond of in onze praktijk in Hasselt.

Als gastchirurg plaatste Dr. P. Bollars samen met Dr. Payan de eerste knieprothese in Barcelona met behulp van Navio Robotics.

Vandaag verzamelen meer dan 225 artsen, voetbaltrainers, kinesisten, .. op het medisch voetbalsymposium van Sporto Clinic om ervaringen te delen rond behandeling en preventie van sportblessures.

De Truiense arts dokter Bollars was vorige week aanwezig op een congres in New York om tekst en uitleg te geven over orthopedische chirurgie. Het Sint-Trudo ziekenhuis kocht vorig jaar een NAVIO-robot aan als hulpmiddel bij het plaatsen van knieprotheses. Dr. Peter Bollars deelde in New York zijn ervaringen met orthopedisten van over heel de...

Robotchirurgie

26-03-2018

Vandaag plaatste ik samen met collega Dr. J. Mievis de eerste knieprothese met behulp van een robot, een absolute primeur in Limburg!